27 de gener de 2023

La mujer de negro

La mujer de negro

Sent la por

30 anys d'èxit teatral a Londres

La primera representació de La mujer de negro va tindre lloc en el Stephen Joseph Theater de Scarborough el 12 de desembre de 1987. L'obra es va estrenar a Londres l'11 de gener de 1989 en el Lyric Theater. Es representa de manera ininterrompuda en el Fortune Theater de Londres des del 6 de juny de 1989, actualment en la seua 30 temporada. Ha sigut traduïda a 12 idiomes i ha sigut estrenada en 41 països.

L'acció es desenvolupa en un teatre quasi abandonat de Londres entorn de 1950. Arthur Kipps és un advocat obsessionat amb una maledicció que creu que ha sigut llançada sobre ell i la seua família per l'espectre d'una dona. Ha llogat el teatre i ha contractat a un jove actor perquè l'ajude a contar la terrible història que li va succeir. Així podrà véncer la por que contínuament turmenta la seua ànima. Però a mesura que s'endinsen en les seues memòries més fosques, tots dos van quedant atrapats en un món d'ombres, boira, misteri i terror...


Autora
Susan Hill
Direcció
Rebeca Valls
Intérprets
Jordi Ballester
Diego Braguinsky
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: