Pinotxo, un musical d'aventures | TAC Catarroja

26 de desembre de 2021

Pinotxo, un musical d'aventures

Pinotxo, un musical d'aventures

Les aventures del cèlebre xiquet de fusta

Espectacle en valencià

Amb text i lletres de Josep Mollà, el teatre dins del teatre és la clau per a poder contar les aventures de Pinotxo en aquesta nova proposta de Trencadís. Qui no ha jugat alguna vegada a ser actor o actriu? A través de les il·lusions de Laura, una xiqueta apassionada pel món del teatre, farem un viatge al llarg de les aventures més conegudes de l'entranyable titella, amb una partitura fantàstica, veus en rigorós directe i grans coreografies.

Pinotxo cobrarà vida després de la visita de la Fada Blava, veurà com li creix el nas cada vegada que diu mentides, serà engolit per una balena goluda, i finalment, es convertirà en xiquet. Quan David i Toni coneixen a Laura, aquesta es converteix en l'ajudant perfecta per a contar les aventures de Pinotxo. Les tres entren en una voràgine de maquillatge, perruques, i vestuari que ens permetrà conéixer a les i els protagonistes de les divertidíssimes peripècies del conegut titella de fusta. La decisió de Gepeto de construir-se una marioneta, l'arribada de la Fada Blava, les estranyes converses amb Grill, l'aventura en el teatre de marionetes de Stromboli, els enganys de Rabosa i Gata, i l'entrada en escena de la gran balena disposada a engolir-se tot el que troba en la mar. La diversió està servida.


Direcció
José Tomás
Text i lletres
Josep Mollà
Música
Francis J.
Producció
Trencadís Produccions
Durada
65min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: