• fullslide2
    Rapunzel

13 de maig de 2023

Rapunzel

El musical

Un musical per a somiar

Basat en un conte dels Germans Grimm, aquest musical ens mostra com deixar-nos guiar pel cor per a tenir la vida que desitgem. Ens ensenya a envoltar-nos de la gent a la qual volem sense por al desconegut i sobretot ens ajuda a saber perdonar. Rapunzel, una jove amb ganes de veure el món, es troba tancada en un lligo torrassa amb la seua "mare", una bruixa que la va arrabassar de les mans dels seus pares en néixer. Un dia, Flynn, un pispa sense llar, intenta ocultar-se d'uns vàndals i escala la torre. Aquest coneix a Rapunzel i la vida de tots dos canvia des d'aquest mateix instant.

Ell és un jove lliure i desconfiat, mai ha tingut una amistat de veritat. Ella és una noia curiosa que anhela la llibertat disposada a viure tot tipus d'aventures amb la condició de sortir de la seva torre. Junts, s'embarcaran en una intensa aventura, aprenent l'u de l'altre, descobrint el poder de l'amistat, divertint-se ballant en festa de la primavera, lluitant contra els vàndals i molt més.

Quines gestes viuran els nostres protagonistes? Què passarà quan la bruixa s'assabenti que Rapunzel s'ha anat? Tornarà Rapunzel a la torre?Endinsa-te en aquest conte ple de color, de màgia, efectes especials, llocs canviants, personatges variats i cançons que no deixaràs de cantar.


Durada
65min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: