05 de juny de 2022

Sabates noves

Tian Gombau - Teatre de l'home dibuixat

Premi Max a millor espectacle infantil i familiar.

Una proposta en la qual els espectadors se senten en l'escenari.

Un xiquet estrena sabates i es va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l'envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seues sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix. La grandària de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La grandària mesura el peu, però també l'edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les caixes de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans...

En aquest espectacle partim d'un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per a arribar a l'universal (un xicotet viatge iniciàtic, d'aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la naturalesa). Ens agradaria que, per als xiquets, aquest muntatge fora una aventura. I que als adults els connectara amb la seua infància: les cançons populars, la relació amb la naturalesa, el pas del temps. Perquè treballem tant per a uns com per als altres, per a convertir el ratito que estarem junts en una vivència més.


Intérprets
Tian Gombau
Durada
30min.

Preus

Preu únic 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.