Un marido ideal | TAC Catarroja

03 de novembre de 2019

Un marido ideal

Un marido ideal

de Óscar Wilde

Una comèdia irònica i provocativa que transita entre la política, la misèria humana, el thriller política i les relacions de pareja.

El ministre d'assumptes exteriors, Sir Robert Chiltern, és un marit ideal per a la seua dona Lady Chiltern, un polític brillant i un perfecte cavaller. Davant la resta de la societat tots dos es mostren com un matrimoni ideal i harmoniós. Aquesta harmonia es veu amenaçada quan irromp en escena la malèvola i seductora Mrs. Cheveley que fa xantatge a Robert amenaçant-li amb revelar un fosc secret del seu passat que li va permetre a ell forjar la seua admirable carrera política, la seua fortuna i el seu matrimoni. La corrupció al primer pla.


Intèrprets
Juanjo Artero
Ana Arias
Dani Muriel
Candela Serrat
Ania Hernández
Direcció
Juan Carlos Pérez de la Fuente
Text
Oscar Wilde
Versió
Eduardo Galán

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.