Volvió una noche | TAC Catarroja

12 de desembre de 2020

Volvió una noche

Amor, humor i enginy

Beatriz Carvajal i Carlos Santos protagonitzen una nit d'amor, humor i enginy

Volvió una noche, comèdia original de l'argentí Eduardo Rovner, arriba al TAC després d'un ampli recorregut per tot el món. L'obra és, sens dubte, una de les millors del seu autor i de la dramatúrgia contemporània escrita en espanyol. Aquesta nova versió està dirigida per César Oliva i protagonitzada, entre altres, per Beatriz Carvajal i Carlos Santos, el repartiment el completen Daniel Ortiz, Berta Hernández, Pedro Segura i Mónica Gracia.

Sobre l'escenari, coneixem la història de Manuel, un home que es dedica a la pedicura i que en les seues estones lliures interpreta tangos i boleros en un café teatre de mala mort. Cada diumenge visita el cementeri per a explicar-li a la seua mare com li ha anat a la setmana, però el dia que confessa que es casarà, la morta (Gloria) ix de la seua tomba per a demanar-li explicacions al seu fill. Davant la fugida espaordida d'ell, ella es veu obligada a seguir-li fins a la seua casa i esbrinar com és realment la seua vida. Encara sort que només Manuel pot veure-la.


Autor
Eduardo Rovner
Direcció
Cesar Oliva
Intèrprets
Beatriz Carvajal
Carlos Santos
Daniel Ortiz
Berta Hernández
Pedro Segura

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: