Waterloo | TAC Catarroja

19 de juny de 2021

Waterloo

Waterloo

L'última producció d'Albena Teatre

Obrim una caixa de cartó plena de fotos antigues i la infantesa ens ve a la memòria com una glopada. La foto és del 7 d'abril de 1974, la instantània d'una família feliç, com qualsevol altra família feliç. El descobriment de l'amor i les primeres carabasses. L'oncle Paco encara tenia cabells i l'oncle Voro acabava si es fes el tercer barrejat del dia. Que maca que estava la prima Lolín, i que satisfet que semblava Carles amb la mà en la butxaca. De ben segur que no hi havia a Alzira dos amants com Salgado i Amparito. Punts i tants records de felicitat, tot això està dins d'aquesta foto. Però qui podia sospitar el que passaria en l'hora del cafè? Qui ens comptarà els secrets i les misèries que fan que cada família siga infeliç a la seua manera?


Pascual Alapont
Carles Alberola
Carles Alberola
Durada
75min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.