Ciutat educadora

Una mirada al voltant de la identitat de gènere

La companyia Baal ens presenta 'Crotch', el seu projecte d'integració LGBTI.


La problemàtica del gènere és molt àmplia, anant des de la (des) igualtat fins a temes d'identitat sexual. La companyia balear Baal, dirigida per Catalina Carrasco, exposarà aquesta
 situació conjuntament amb els participants del taller 'Explora el teu gènere' i la presentarà amb fragilitat, provocació, agressivitat, humor i responsabilitat.


L'objectiu és aportar llum i donar visibilitat als cossos, a l'acceptació de la sexualitat. El plantejament és la desaparició del gènere com a solució a la desigualtat entre gèneres. Una experiència innovadora amb un compromís artístic, social i polític.


Taller 'Explora el teu gènere'


La representació de 'Crotch' ve precedida pel taller 'Explora el teu gènere', un taller gratuït que consta de tres fases:

LA FASE 1: TALLER està oberta a qualsevol persona interessada en la temàtica del gènere. No fa falta tenir experiència prèvia. Nº de participants: 15

En la FASE 2: LABORATORI participaran fins a 4 persones de les quals han participat en la FASE 1 que puguin assistir en els dies posteriors i vulguin participar en la funció de Crotch. Generalment aquestes persones són feministes i/o pertanyen al col·lectiu LGBTI i tenen coses que dir sobre la discriminació a causa del seu sexe, la seva orientació sexual, el seu cos, etc.

'Crotch' és un espectacle de dansa/teatre que parla de gènere, de sexualitat, de violència sexual, d'identitat de gènere, de desigualtat, etc. Totes les històries que es presenten són biogràfiques. L'espectacle és intens, tracta el tema amb delicadesa, però sense tabús, amb drama, però també amb humor.

Baal és una companyia de dansa i teatre fundada per Catalina Carrasco i Gaspar Moreyen 2012, amb seu a Mallorca i que actua per tot el món.

Catarroja Ciutat Educadora

La I Edició del projecte TAC -Catarroja Ciutat Educadora proposa una mirada ajusto a la identitat de gènere a través de la dansa contemporània, prenent com a punt de partida el principi nº 2 de la carta fundacional de les ciutats educadores:

La ciutat promourà l'educació en la diversitat, per a la comprensió, la cooperació solidària internacional i la pau al món. Una educació que combati qualsevol forma de discriminació. Afavorirà la llibertat d'expressió, la diversitat cultural i el diàleg en condicions d'igualtat. Acollirà tant les iniciatives d'avantguarda com les de cultura popular, independentment del seu origen.


Quan

Fase 1: Taller. 8 i 9 d'abril de 17 a 19:30h

Fase 2: Laboratori. Del 10 al 14 d'abril (horari a convenir).

Fase 3: Funció Crotch. 15 d'abril a les 19:00h

On

TAC Teatre Auditori de Catarroja
Av. Diputació Provincial, 16, 46470 Catarroja, València

Inscripcions

Envia un email a infotac@olympiametropolitana.com; amb Assumpte TALLER CROTCH i les teues dades de contacte.

Termini d'inscripcions: del 13 de març al 2 d'abril.