Entrevista con mi hija Mari

Antonia San Juan

27 d'abril
27 d'abril

27 d'abril de 2024

Entrevista con mi hija Mari

Antonia San Juan

Una crítica feroç del patriarcat i el masclisme

A través de la comèdia i amb reminiscències cabareteres, en aquest espectacle Antonia San Juan fa una crítica feroç cap al patriarcat i el masclisme instaurat com una cosa natural i acceptada socialment.

Amb girs i ocurrències intel·ligents i pròximes, i amb una capacitat interpretativa que no deixa indiferent a ningú per la seua manera tan original de caricaturitzar i deformar una realitat, que ja està deformada de per si mateix, Antonia San Juan llança una crítica gens vetlada a la desigualtat encara imperant en la nostra societat, recreant la intra-història d'una dona que, com tantes altres, viuen l'infern a la intimitat de la llar.

'Que bona és la meua filla Mari'. Utilitzant el format d'un programa testimonial un personatge se senta en un plató per a obrir-se en canal; el conductor del programa escolta el testimoniatge de la convidada que ve a narrar els seus problemes personals i a buscar el seu minut de glòria; l'entrevistador aportarà a més dades i opinions de persones reunides, sent sotmesa la convidada a un alt nivell d'estrés; i sempre amb bàrbares sentències mediàtiques, en la qual la presumpció d'innocència no existeix perquè està sotmesa a un judici sumaríssim.


Dramatúrgia i direcció
Antonia San Juan
Intèrprets
Antonia San Juan
Yeyo Bayeyo
Durada
80min.

Preus

Preferent 20€
Zona 2 15€
Zona 3 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: