Beca artistica

Recolzem als joves creadors

Beca Artística 2019

En el TAC donem suport als joves creadors a través de la nostra Beca Artística. Una ajuda econòmica que cada any es destina íntegrament a una causa relacionada amb les Arts Escèniques, Musicals i Plàstiques. D'aquesta manera, tots els convidats als diferents espectacles de la programació del TAC durant un any col·laboren amb 3€ per invitació per a l'impuls de la beca, que té una quantia mínima de 1.000 €.

La beca de la segona edició 2019 està destinada a un autor teatral.


Paula Llorens, guanyadora de la Beca Artística del TAC 2019

Paula Llorens ha sigut la guanyadora de la Beca Artística del TAC 2019, que desenvoluparà el seu projecte "PÁRPADOS DE OTOÑO" al llarg de 2019.

Els finalistes a la Beca Artística del TAC 2019 ha sigut Misael Sanroque per "Monstruos perfectos", Adrián Novella per "Aura", José Antonio Villegas per "El Yukón Project" i Carlota Berzal per "Antonia la chatarrera".

En aquesta edició 2019 el jurat ha estat format per Jesus Monzó (representant de l'Ajuntament de Catarroja), Mª Angeles Fayos (representant d'Olympia Metropolitana) i Pedro Giménez (director de l'Escola de Teatre del TAC).

Més informació, pròximament.

Destinataris

En aquesta segona edició, podran sol·licitar la beca tots els autors teatrals menors de 35 anys que vulguen escriure un nou text dramàtic.

Sol·licitud

Finalitzat el termini d'inscripció.