Campanya Escolar

Programació

LA DESBARATADA HISTÒRIA DE VALÈNCIA - OSCAR TRAMOYERES


14/11/2018 - 11:00h

D'on venim? Cap a on anem? Per què som com som? I si et contaren la historia dels valencians en clau d'humor? València, Castelló i Alacant són terres de llum i mar, on ha deixat els seus records els Ibers, Romans, Àrabs, Jueus, Cristians... Amb tantes tradicions, historia, art i festa, sorgix aquest espectacle per a entendre la desbaratada història dels valencians, mai millor contada per un monologuista valencià, de la terreta: Óscar Tramoyeres.


CONCIERTO DE GUITARRA: EVOLUCIÓN DEL INSTRUMENTO A TRAVES DEL TIEMPO Y DE SU MÚSICA - TONI COTOLÍ


15/11/2018 - 11:00h

El guitarrista Toni Cotolí ens presenta un concert comentat en el qual donarà a conèixer l'evolució al llarg del temps de la guitarra i de la música que s'interpreta amb ella en cada època, a més dels seus diferents estils i variants, amb quatre instruments diferents: guitarra Romàntica, Espanyola, Flamenca i Elèctrica.
Amb cada guitarra interpretarà música de diferents estils i èpoques, passant des del Classicisme (Luigi Legnani), la Música Espanyola (Albéniz i Tárrega), el Flamenc (Soleá, Verdilales, Fandango de Huelva, Rumba, Guajira) i el Rock i el Blues (Santana i un Blues a l'estil de Rory Gallagher). Tota la música que toque serà comentada, tant en el seu estil, forma, criteris interpretatius, etc. A més, farà comentaris sobre la construcció de la guitarra i la seua evolució al llarg dels segles.

NIÑAS QUE NO TENEMOS NI PUTA IDEA - ELS INDECENTS 


20/11/2018  -  11:00h 

Niñas que no tenemos ni puta idea és una xarrada d'una árbitra de futbol amb motiu de la presentació d'un llibre que relata les seues experiències en l'esport rei. Patricia ens explicarà com va començar, els obstacles que va haver de superar i els abismes que, després de quinze anys de professió, encara s'obrin sota els seus peus. Atrapats per la seua espontaneïtat, sense adonar-nos, passarem a formar part de la seua vida.
Però aquest monòleg tragicòmic no només parla de futbol? o és que una dona que es dedica a l'esport pot parlar només d'esport?
L'espectacle treballa al voltant de la igualtat i els estereotips de gènere. Amb aquest propòsit, les autores dediquen la major part del text a demostrar que la 1a generació educada en democràcia ha arribat a l'edat adulta amb enormes diferències de gènere que no deuen repetir-se més. Sobretot, quan en les noves generacions es percep una reculada en l'equilibri de forces, un abandó de la llibertat personal a les relacions entre gèneres (primeres parelles) i una preocupant pervivència i tolerància dels micromasclismes per part de la joventut adolescent.
Una reflexió sobre qui som i com ens ha construït l'entorn en el qual hem crescut, perquè l?alumnat s'adone de la responsabilitat civil que tenen en la construcció d'unes normes de convivència més justes i igualitàries.

LA DAMA BOBA - COMPANYIA TEATRO MADITERRÁNEO


22/11/2018 - 11:00h

El text immortal de Lope de Vega tracta sobre la virtut educadora de l'amor. Com s'aconsegueix l'harmonia entre home i dona? Què és la felicitat? Per què vivim i patim?
Centrant-se en les dues principals històries d'amor, i amb la guia d'un narrador camaleónic i una miqueta impertinent, aquesta història ens explica com un noble de la cort de Madrid tracta de desposar a les seues dues filles, una de les quals, Finea, és babau fins a l'extrem de repel·lir a tots els pretendents, mentre l'altra, Nise, només cerca intel·lectes deixant poc espai per a coses tan mundanes com el matrimoni.

Cursos recomanats

ESO y Batxillerat

Preu

Preu únic 3 euros

Procediment de reserva

Telefónica

De dilluns a dijous de 10 a 14h i de 16:30 a 18h en els telèfons 963 536 113 i 963 536 485.

Email

educandos@olympiametropolitana.com