ESCOLA D'ESTIU

Escola municipal de creació i arts escèniques

OFERTA FORMATIVA

La Escola d'Estiu és una proposta diferent per gaudir de les arts escèniques d'una forma lúdica, creativa i motivadora fora de la programació anual aprofitant les vacances d'estiu.

El programa, dirigit a joves d'entre 13 i 17 anys, està pensat per treballar mitjançant jocs, dinàmiques i activitats noves alguns aspectes de l'àmbit teatral. Durant aquest any, es realitzen dos itineraris formatius:

- Interpretació

- Teatre musical

 

INTERPRETACIÓ

Un curs pensat para familiaritzar-se amb les eines més importants de l'actor en el qual, de forma eminentment pràctica, es treballaran exercicis d'expressió corporal, desinhibició, veu, improvisació, construcció de personatges i fins i tot treball d'escenes. Està obert tant als qui parteixen des de zero com a aquells que tenen experiència prèvia.

TEATRE MUSICAL

Un curs per treballar les disciplines de Cant/Tècnica Vocal, Dansa jazz i Interpretació en el qual s'abordaran, en diferents àrees, continguts com:

-          Àrea d'Interpretació de Cançons/Tècnica vocal, sobre la veu i els seus recursos, el so o el treball corporal i respiratori.

-          Àrea de Dansa (Broadway Jazz Style) per treballar moviments i coreografies.

-          Àrea d'Interpretació (Treball d'Escenes), sobre el desenvolupament del potencial expressiu, el carisma i la idiosincràsia.

HORARIS

Els cursos tindran lloc en el Teatre Auditori de Catarroja de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores.

Durant les quatre setmanes de juliol proposem quatre tallers per a joves de 13 a 17 anys, amb la possibilitat de matricular-se en qualsevol dels quatre cursos, però també poden apuntar-se les quatre setmanes agafant els dos itineraris diferents o fins i tot el mateix itinerari les quatre setmanes.

Màxim 15 places per curs. 

- 1ª Quinzena. Del 2 al 13 de juliol. De 10:00 a 13:00. Interpretació

- 1ª Quinzena. Del 2 al 13 de juliol. De 10:00 a 13:00. Teatre musical

- 2ª Quinzena. Del 16 al 27 de juliol. De 10:00 a 13:00. Interpretació

- 2ª Quinzena. Del 16 al 27 de juliol. De 10:00 a 13:00. Teatre musical


Els cursos tindran lloc en el Teatre Auditori de Catarroja amb horaris de 10:00 a 13:00 hores. Durant les quatre setmanes de juliol proposem quatre tallers per a joves de 13 a 17 anys.

Data i lloc de matriculació

Data de matriculació: a partir del dimecres 30 de maig.

Lloc de matriculació: de forma presencial al TAC de 10h a 14h.

Preus

Curs individual: 10€

Curs complet (dos cursos): 20€

Pots descarregar-te