Jornades de Producció

Tallers especialitzats al TAC


II JORNADES DE PRODUCCIÓ TAC

Destinataris de les jornades

Les I Jornades de Producció del TAC estan dirigides a col·lectius, associacions i públic general, etc. Es realitzaran en format curse-taller (teoricopràctic) i tindran lloc de 18h a 21h en el TAC.

Característiques de les jornades

Les Jornades de Producció estan enfocada a un aprenentatge lúdic per part dels col·lectius que participen amb els seus esdeveniments en el TAC (falles i presentacions falleres, associacions culturals amb esdeveniments benèfics o gal·les, o bandes de música i concerts de les mateixes), i públic general. Amb l'objectiu que l'assistència a aquests tallers els ajude a implementar millores en la realització dels seus esdeveniments.

Els cursos i tallers tindran una duració de 3 hores (de 18 a 21 hores) i la metodologia a seguir serà una combinació teòrica-pràctica. L'equip docent d'aquest projecte està integrat per professionals en actiu i experts i expertes en les disciplines que imparteixen, amb reconeixement nacional i internacional: Desirée Clari, Diego Braguinsky, Salva Ferriol y Jesús María Sosa.

Inscriu-te escrivint un email a infotac@olympiametropolitana.com


Curs d'il·luminació, maquinària i escenografia per a actes, gales o esdeveniments. Impartit per Jesús María Sosa.

L'objectiu del curs és que els i les participants adquirisquen formació relacionada amb la planificació, gestió, control i il·luminació, maquinària i disseny d'escenografia en esdeveniments.

La il·luminació compleix un paper fonamental en l'organització de qualsevol esdeveniment, perquè es necessiten diferents elements d'il·luminació per a crear diferents ambients segons l'espai. Al llarg d'aquest curs es veurà com la il·luminació d'esdeveniments és una de les parts més importants de l'organització d'aquests actes i com aconseguir crear les diferents atmosferes que es perseguisquen segons el tipus d'il·luminació.

Així mateix, es dotarà a l'alumne de les eines necessàries per a aproximar-se al disseny de decorats i escenografies, i l'ús de la maquinària per a la implantació d'aquestes.

Guió per a actes, gales, o esdeveniments. Impartit per Diego Braguinsky.

En aquest curs l'alumnat aprendrà els secrets del guió de gales. En un mà a mà amb el guionista, els alumnes podran veure els errors comuns en l'escriptura d'aquests guions i aprendran com evitar cometre'ls.

Planificació i processos de regiduría d'espectacles. Impartit per Desirée Clari.

Aquest curs és fonamental per als qui necessiten conéixer com treballen els professionals encarregats de vetlar pel projecte escènic; la posada en escena o la documentació tècnica, artística i organitzativa, entre altres qüestions.

Entre els seus objectius, dotar als assistents de la informació necessària per a poder planificar correctament el desenvolupament en directe d'un esdeveniment o una gala, conéixer quines són les característiques generals dels espectacles i esdeveniments en viu, i conéixer com és la planificació i realització d'assajos.

Direcció per a actes, gales o esdeveniments. Impartit per Salva Ferriol.

Un taller teoricopràctic, però essencialment dinàmic i instructiu, en el qual es tractarà d'extraure de cada participant, el seu costat més creatiu, ajudant-lo a planificar i a contar una història teatral, familiaritzant-li amb conceptes com ara llenguatge escènic, ritme, narrativa, tècnica actoral i altres valors relatius al conjunt d'una posada en escena. Igualment, es tractarà de conjugar tots aquests conceptes amb la resta d'aspectes d'una producció, així com aplicar-los també a una altra mena d'esdeveniments, com a gales, concerts i espectacles de diversa índole.

Producció per a actes, gales o esdeveniments. Impartit per Salva Ferriol.

Basant-nos en una producció real, s'explicaran les pautes i els fonaments organitzatius de la producció des de la pre-producció de l'obra fins a l'estrena.

Informació rellevant

Dates: Del 11 al 21 de desembre de 2023, de 18h a 21h.

Participants: Màxim 15 persones per dia.

Preu: Jornades gratuïtes.

+ Info i inscripcions en infotac@olympiametropolitana.com