Projecte expositiu

En Diálogo (Fragateiro/Femenía) Colección Per Amor a l' ArtEN DIÁLOGO (FRAGATEIRO/ FEMENÍA)

En Diálogo (Fragateiro/Femenía) és una mostra que confronta a dues artistes pertanyents a la Col.lecció Per Amor a l'Art amb la voluntat de compartir obres d'art de la Fundació Per Amor a l'Art més enllà de les galeries del seu centre d'art, Bombas Gens (València).

El projecte presenta obres individuals de dues artistes de la Col.lecció, en un nou context. Es proposen així noves relacions i lectures entre les obres, arribant a nous públics per a crear una plataforma de reflexió. 

En Diálogo contraposa dues peces d'Inma Femenía (1985, Pego, España) amb una de Fernanda Fragateiro (1962, Montijo, Portugal). Totes dues artistes desenvolupen la seua pràctica artística des de la abstracció, un dels eixos de la Col.lecció Per Amor a L'Art j al costat de la fotografía. 


FUNDACIÓ PER AMOR A L'ART - BOMBAS GENS

La Fundació Per Amor a l'Art (FPAA), privada i familiar, desplega la seua triple actividat, artística, social i investigadora, en la antiga fàbrica rehabilitada Bombas Gens de València. La Fundació comparteix la Col.lecció Per Amor a l'Art mitjançat exposicions i activitats en Bombas Gens Centre d'Art, així com altres espais expositius.  Composta per artistes nacionals i internacionals, esta colecció d'art contemporàni compta amb un fons de 2.629 obres d'art de 221 artistes. 

Des de la seua Àrea Social es duen a terme labors relacionades amb l'integració social de menors en risc d'exclusió i el suport a personas amb Dany Cerebral Adquirit. La Fundació també impulsa la investigació i divulgació de malalties rares, especialment la malaltia de Wilson. 

Informació rellevant

Dates: Del 27 de març fins el 8 de maig 

Preu: Gratuït

Organitza: Fundació Per Amor a l'Art i TAC

Coordinació: Florencia Fergnani (FPAA-Bombas Gens) i Pilar Botija (TAC)

Conservació i restauració: Priscila Lehmann (FPAA-Bombas Gens)