Projecte expositiu

Hui Baixes?HUI BAIXES?

El programa Educatiu i Familiar de la Fundació Per Amor a l'Art, en col·laboració amb Paz y Desarrollo y Fractals Educación Artística, té el plaer de presentar els resultats del taller "Mapeo de lo común: arte y memoria", realitzat en el marc del projecte "El Club del Activismo: sin dejar a nadie atrás". El taller de fotografía analògica es va realitzar amb els i les joves (12-17 anys) que formen part del Programa Educatiu i Familiar de la Fundació Per Amor a l'Art, amb l'objectiu de retratar les seues aficions, recorreguts, amistats i xarxes de suport. L'exposició es divideix en cinc blocs temàtics on s'ha generat un fil conductor que parteix des de l'extern, que és el barri, el carrer i arriba fins a l'íntim, amb la seua casa, la  seua família. Els títols, descripcions i la selecció de fotos ha sigut realitzada per ells i elles.

En paraules d'una de les joves participants: "traiem el que som."

El projecte "El Club del Activismo: sin dejar a nadie atrás" és finançat per la Direcció General de Cooperació Internacional de la Generalitat Valenciana.

FUNDACIÓ PER AMOR A L'ART - BOMBAS GENS

La Fundació Per Amor a l'Art (FPAA), privada i familiar, desplega la seua triple activitat, artística, social i investigadora, en l'antiga fàbrica rehabilitada Bombas Gens de València. La Fundació comparteix la Col·lecció Per Amor a l'Art mitjançant exposicions i activitats en Bombas Gens Centre d'Art, així com altres espais expositius. Composta per artistes nacionals i internacionals, aquesta col·lecció d'art contemporani compta amb un fons de 2.629 obres d'art de 221 artistes. 

Des de la seua Àrea Social es duen a terme labors relacionades amb la integració social de menors en risc d'exclusió i el suport a persones amb Dany Cerebral Adquirit i discapacitat intel·lectual. La Fundació també impulsa la investigació i divulgació de malalties rares, especialment la malaltia de Wilson. 

CAP A ON MIRES

Un cicle expositiu sense barreres que pretén visibilitzar el treball amb diferents col·lectius vulnerables mitjançant exposicions en un mateix marc contextual i englobades dins d'aquest projecte expositiu titulat 'Cap a ON mires'.

Aquest projecte es divideix en tres exposicions en les quals s'ha treballat en cadascuna d'elles amb un col·lectiu diferent.

En primer lloc, menors en risc d'exclusió social amb l'exposició anomenada CENTRE, en segon lloc, persones amb Dany Cerebral Adquirit amb l'exposició SOY YO i, finalment, persones amb Discapacitat Intel·lectual amb l'exposició JO, TU, ELLES. Sent estos tres els col·lectius amb els quals es treballa desde l'Àrea Social de la Fundació Per Amor a l'Art.

Informació rellevant

Dates: Del 26 de març fins al 1 de maig

Preu: Gratuït

Organitza: Fundació Per Amor a l'Art,  Fractals Educación Artística, Paz y Desarrollo, Plena Inclusión Comunitat Valenciana  i TAC

Coordinació: Roberto Simón i Julia Crespo (FPAA-Bombas Gens) - Javier Carcelén i Pilar Botija (TAC)