Projecte expositiu

Jo dona, Tu còmplice, Elles lluitadores


JO DONA, TÚ CÒMPLICE, ELLES LLUITADORES

L'exposició 'Jo, Tu, Elles' pretén recórrer llocs tant públics com privats de la Comunitat Valenciana per a conscienciar i sensibilitzar a la població sobre la reivindicació de drets que realitzen en el seu dia a dia les dones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament, en la seua lluita per la plena inclusió social.

Aquesta exposició naix de la necessitat de visibilitzar que tenen les dones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament com a ciutadanes de ple dret o en concret a les dones més majors. Amb això es pretén millorar la imatge social de les dones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament amb una visió positiva i empoderante.


FUNDACIÓ PER AMOR A L'ART - BOMBAS GENS

La Fundació Per Amor a l'Art (FPAA), privada i familiar, desplega la seua triple actividat, artística, social i investigadora, en la antiga fàbrica rehabilitada Bombas Gens de València. La Fundació comparteix la Col.lecció Per Amor a l'Art mitjançat exposicions i activitats en Bombas Gens Centre d'Art, així com altres espais expositius.  Composta per artistes nacionals i internacionals, esta colecció d'art contemporàni compta amb un fons de 2.629 obres d'art de 221 artistes. 

Des de la seua Àrea Social es duen a terme labors relacionades amb l'integració social de menors en risc d'exclusió i el suport a personas amb Dany Cerebral Adquirit i discapacitat intel.lectual La Fundació també impulsa la investigació i divulgació de malalties rares, especialment la malaltia de Wilson. 


Informació rellevant

Dates: Del 21 d'octubre fins el 20 de novembre

Preu: Gratuït

Organitza: Fundació Per Amor a l'Art, Plena Inclusión Comunitat Valenciana  i TAC

Coordinació: Roberto Simón (FPAA-Bombas Gens) - Javier Carcelén i Pilar Botija (TAC)