Ciutat educadora | TAC Catarroja

Ciutat educadora

Diàlegs intergeneracionals en l'educació

Ciutat educadora


La II Edició del Projecte TAC - Catarroja Ciutat Educadora proposa un diàleg intergeneracional sobre l'educació dels fills, prenent com a punt de partida el principi nº 3 de la carta fundacional de les ciutats educadores, que diu: 'Una ciutat educadora fomentarà el diàleg entre generacions, no només com a fórmula de convivència pacífica, sinó com a cerca de projectes comuns i compartits entre grups de persones i d'edats diferents. Aquests projectes haurien d'orientar-se a la realització d'iniciatives i accions cíviques el valor de les quals consistisca precisament en el seu caràcter intergeneracional i en l'aprofitament de les respectives capacitats i valors propis de diferents edats'.


Taller


El muntatge es nodreix d'un taller escènic intergeneracional previ, impartit per membres d?El Pont Flotant, dirigit a xiquets i adults entre 10 i 12 anys i de 40 fins a 85 anys, amb o sense experiència prèvia en arts escèniques.


En aquest taller tres generacions comparteixen un espai de creació col·lectiva i expressen la seua visió sobre aquest tema. Coneguts i desconeguts d'edats diferents s'uniran per a divertir-se i formar per uns dies una autèntica companyia teatral.


Inscripcions


Els interessats podran inscriure's escrivint un correu electrònic fins al dimarts 16 d'abril a infotac@olympiametropolitana.com.


Una vegada tancat el termini d'inscripció, el TAC es posarà en contacte amb els interessats per a la selecció dels participants.


Sessions


- Dimarts 23 d'abril, de 17h a 20h

- Dimecres 24 d'abril, de 17h a 20h

- Dijous, 25 d'abril, de 17h a 20:30h

- Divendres, 26 d'abril, funció


Representació


La companyia El Pont Flotant presenta 'El fill que vull tindre', un muntatge que reflexiona sobre l'educació i el paper dels pares, dels avis, dels mestres i dels fills en el procés d'aprenentatge. De la seua importància i del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar.


El fill que vull tindre és una proposta amb autocrítica, humor, tendresa i ironia, que parla sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres manques o les nostres expectatives. De l'esforç que hem de fer per a comprendre els fills i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.


Amb tres generacions en escena, El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per a explicar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, a voltes, comunicar-nos.


Quin fill volia tenir el meu pare? Quin fill voldria tenir jo? Quin avi voldria que fóra jo per al seu fill? Quin pare haguera volgut tenir el meu fill?Quan

Fase 1: Taller del 23 al 25 d'abril 

Fase 2: Funció El fill que vull tindre. 26 d'abril a les 20:00h

On

TAC Teatre Auditori de Catarroja
Av. Diputació Provincial, 16, 46470 Catarroja, València

Inscripcions

Envia un email a infotac@olympiametropolitana.com; amb Assumpte TALLER CIUTAT EDUCADORA i les teues dades de contacte.

Termini d'inscripcions: fins al dimarts 16 d'abril