Ciutat educadora | TAC Catarroja

Ciutat educadora

Jornades de la veu

Ciutat educadora

Catarroja té el compromís, com a ciutat educadora, de construir una ciutat al servei integral de les persones.

La xarxa de ciutats educadores assenyala a l'educació com a motor de canvi de la societat i com aquesta travessa els murs de l'escola i s'estén per tota la ciutat, impregnant els seus barris, espais públics i institucions. És per això que les ciutats adherides han de complir els principis establits en la seua carta fundacional com són el dret a l'educació, fomentant el diàleg entre generacions i formant en la multiculturalitat; que existisca un compromís de ciutat on aquesta ha de saber trobar i preservar la seua pròpia identitat i que aquesta estiga al servei integral de les persones.

En aquesta línia han de treballar totes aquelles empreses que presten servei a la ciutadania a Catarroja, i el TAC ha de ser emblema d'aquest compromís.

Atés aquest context es durà a terme la tercera edició del programa TAC Ciutat Educadora 3.0, que va realizar les seues primera i segona edició a l'abril de 2018  i abril de 2019, amb les temàtiques de les arts escèniques contemporànies i la dansa. Per a aquesta tercera edició, el programa se centrarà en la música, i més específicament, en la veu.


JORNADES DE LA VEU. DEL 9 AL 13 DE MARÇ DE 2021

Per a la tercera edició del TAC - CE 3.0 de 2020 Olympia Metropolitana proposa la realització de les Jornades de la veu, amb l'objectiu i la finalitat d'oferir coneixement i experiència de professors experts en la matèria, mitjançant classes o màster classes, aspectes com la tècnica vocal, estil o expressió corporal, o interpretació actoral, entre altres matèries. Un projecte dirigit a professionals de la veu (intèrprets, cantants, presentadors, etc).

Veu terapèutica i cant. Impartit per Maria José Peris.
Amb la col·laboració d'Ana Conca (tècnica vocal) i Arcadi Valiente (al piano). El taller de veu terapèutica i cant et condueix a un pla conscient del fluid de la veu i del propi timbre, així com el reconeixement i descobriment del nostre senyal d'identitat més íntima: LA VEU, conjuminant consciència, emoció i tècnica vocal pura.

Pilates i veu. Impartit per Paco Martínez.
Com a docent ha participat en diversos cursos de formació actoral, així com dirigint diversos grups de professionals de l'escena tant a nivell d'interpretació com de tècnica vocal i física, encara que el seu treball més destacat ha sigut com a encarregat de l'entrenament actoral durant els 5 primers anys d'existència de la companyia teatral El Pont Flotant.

Des de l'any 2014 és el director de "La Sala" centre de recuperació funcional articular, especialitzat en problemes de columna vertebral.

"Parla amb art", la veu en l'oratòria. Impartit per Reyes Ruiz.
Treballarem els recursos de la veu parlada i del llenguatge, per a aconseguir actuar, donar una xarrada o impartir una classe amb una veu fluida, natural, viva i connectada. És un curs pràctic per a conéixer els punts forts i febles de la vostra comunicació oral i reforçar allò que necessiteu: més potència de veu, menys velocitat, més expressivitat. Ho esbrinarem junts.

L'art d'interpretar cantant. Impartit per Andrés Navarrés
L'Art d'Interpretar cantant consisteix a crear una simbiosi teatral entre les paraules i les notes musicals. La veu cantada és la prolongació de la veu parlada, estenent així la capacitat sonora de la paraula. Ací i ara. I ho treballarem escoltant, jugant, arriscant, sentint. Tot de la forma més senzilla i amb les eines necessàries per a interpretar una cançó i expressar el seu contingut teatralment.


Consciència i valors: La vida de les paraules. Impartit per Vicen Peris.
Sessió dirigida a la consciència d'allò que verbalitzem, a través d'exercicis pràctics dirigits a la consciència del llenguatge i la seua projecció en el nostre cervell.


Coordinació de les jornades: Mª José Peris

PROGRAMA

Dimarts 9 de març
16.00 Presentació de les jornades. Mª José Peris

16.15-18.15 Parla amb art, la veu en l'oratòria. Reyes Ruiz
18.30-20.30 Pilates i veu. Paco Martínez

Dimecres 10 de març
16.00-20.30 Tècnica vocal i cant. Maria José Peris. Amb la col·laboració d'Ana Conca (tècnica vocal) i Arcadi Valiente (al piano)

Dijous 11 de març
16.00-18.00 Consciència i valors: La vida de les paraules. Vicen Peris
18.15-20.30 Pilates i veu. Paco Martínez Viernes 22 de gener


Divendres 12 de març
16.00-20.00 L'art d'interpretar cantant. Andrés Navarrés

Dissabte 13 de març
10.00-11.30. Veu terapèutica. Mª José Peris.
11.45-13.45 Parlar amb art, la veu en l'oratòria. Reyes Ruiz
13.45 Tancament de les jornades. Mª José Peris.

Inscripcions
Els interessats podran inscriure's escrivint un correu electrònic fins al 10 de gener de 2021 a evagarrido@olympiametropolitana.com

Una vegada tancat el termini d'inscripció, el TAC es posarà en contacte amb els interessats per a la selecció dels participants.


Quan

Del 9 al 13 de març del 2021

On

TAC Teatre Auditori de Catarroja
Av. Diputació Provincial, 16, 46470 Catarroja, València

Inscripcions

Envia un email a evagarrido@olympiametropolitana.com; amb Assumpte JORNADES DE LA VEU, el teu currículum i les teues dades de contacte.


Termini d'inscripcions: fins al 10 de gener