Beca Artística 2020

Recolzem als joves creadors

Beca Artística

En el TAC donem suport als joves creadors a través de la nostra Beca Artística. Una ajuda econòmica que cada any es destina íntegrament a una causa relacionada amb les Arts Escèniques, Musicals i Plàstiques. D'aquesta manera, tots els convidats als diferents espectacles de la programació del TAC durant un any col·laboren amb 3€ per invitació per a l'impuls de la beca, que té una quantia mínima de 1.000 €.

La beca de la tercera edició 2020 ha sigut destinada a un compositor musical.

Llum Martín, guanyadora de la Beca Artística 2020

Llum Martín és la guanyadora de la Beca Artística del TAC 2020 - Recolzem als joves creadors amb el seu projecte "In a figurative way", en el qual la compositora uneix elements de la tradició clàssica amb un llenguatge contemporani.

En aquesta edició 2020, el jurat ha estat format per Luis Yuste Martínez (cap de departament de Composició del Conservatori Professional de Música de Catarroja), Borja Granell Ciscar (professor d'Anàlisi i Fonaments de Composició del Conservatori Professional de Música de Catarroja i Ángel García Llácer (professor del Conservatori Professional de Música de Torrent i membre del Grup Amores de Percussió, organitzadors del festival PERCUTE CATARROJA en el Teatre Auditori de Catarroja).