BECA ARTÍSTICA 2018

Recolzem als joves creadors

Beca Artística 2018

En el TAC donem suport als joves creadors a través de la nostra Beca Artística. Una ajuda econòmica que cada any es destina íntegrament a una causa relacionada amb les Arts Escèniques, Musicals i Plàstiques. D'aquesta manera, tots els convidats als diferents espectacles de la programació del TAC durant un any col·laboren amb 3€ per invitació per a l'impuls de la beca, que té una quantia mínima de 1.000 €.

La beca de la primera edició 2018 es va destinar a un artista plàstic.


Alicia Torres, guanyadora de la Beca Artística del TAC 2018

Alicia Torres ha sigut la guanyadora de la Beca Artística del TAC 2018 - Recolzem als joves creadors, amb el seu projecte DAURAT. Una proposta exposada en el TAC del 23 de Març al 24 d'Abril de 2019, en la qual presenta una instal·lació artística que radica en els límits de la pintura, en la qual desplega una obra en la façana del teatre aconseguint els 23 metres de llarg, i que fusiona la pintura daurat-òxid de l'artista amb l'arquitectura moderna del teatre.

En aquesta edició 2018 el jurat ha estat format per Jesus Monzó (representant de l'Ajuntament de Catarroja), Mª Angeles Fayos (representant d?Olympia Metropolitana) i Javier Calvo (expert en arts plàstiques).Altres convocatòries

Beca Artística 2019. Autor teatral

Beca Artística 2020. Compositor musical

Beca Artística 2021. Autor teatral