03 d'octubre de 2021

Mira Miró

Mira Miró

Una coproducció del Teatre Principal de Palma i Baal amb la col·laboració de Successió Miró.

Un viatge al cosmos de la mà de Joan Miró

Mira Miró és un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més xicotets que naix de l'univers de Joan Miró. Una selecció de la seua obra gràfica forma el marc en el qual es desenvolupa la peça. Els vius colors, les formes geomètriques i l'aparent "totipotencia" de les "figures i personatges" estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida i ens transporten a un cosmo-univers imaginari. Una aventura plena de descobriments i sorpreses.

Baal dansa, companyia creada i liderada per Catalina Carrasco, és una fresca i peculiar mirada cap a la dansa. Es deslliga dels convencionalismes per a articular el seu propi llenguatge i investigar sobre com establir nous diàlegs amb el públic i la tecnologia.

Transdanza (trans, dansa més enllà), transitant és on es troben sempre com a companyia: ni d'ací, ni d'allà. Sense classificació, però amb identitat. El seu treball està ple de línies transversals que uneixen punts en comú per a crear un lloc transfronterer, un espai translúcid. Un llenguatge que no obeeix a la normativitat, ansiós de transformar el convencionalisme i el conformisme, exposant cossos i éssers expressius, creant espais biològics i tecnològics plens de transgressió.


Direcció artística
Catalina Carrasco
Assistent dramatúrgia
Pau Bachero
Intèrprets
Astrid Schwegler
Catalina Carrasco
Gaspar Morey
Durada
45min.

Preus

Pati de butaques 12€
Amfiteatre 8€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: