MONOGRÀFICS

Escola municipal de creació i arts escèniques

OFERTA FORMATIVA:

Els cursos monogràfics pretenen acostar-se a diferents disciplines que formen part de les arts escèniques i estan oberts tant a persones que comencin des de zero com a tots aquells que ja s'han incorporat a les classes regulars i desitgin ampliar els seus coneixements en aquest àrea.

Els monogràfics es realitzaran els divendres entre els mesos d'abril i juny.

Grups:

- GRUP JOVES. De 13-17 anys. Divendres de 17.30-19.30

- GRUP ADULTS. A partir de 18 anys, de 20.00-22.30


INTERPRETACIÓ DAVANT DE LA CÀMERA. ABRIL

Aquest curs està impartit per Diego Braguinsky ("L'Alqueria Blanca", "Senyor Retor", "El ministerio del tiempo"...) i va dirigit a persones no professionals, interessades a conèixer el mitjà audiovisual i realitzar pràctiques d'interpretació.

En el taller, es farà un repàs per temes que tenen a veure amb la preparació al càsting, la preparació d'escenes per a càmera, el procés d'enregistrament i els elements tècnics.

Sessions (sessió única joves i adults):

- Divendres 20 d'abril de 17.30 a 21:00

- Divendres 27 d'abril de 17.30 a 21:00


LA MÀGIA DEL TEATRE MUSICAL. MAIG

Aquest curs convida als participants a fer un viatge per la història més recent del Musical Americà amb l'objectiu d'acostar-se al treball interpretatiu i musical que requereix l'especificitat del gènere, gràcies a l'entrenament vocal i corporal, i l'aprenentatge de les tècniques actorales bàsiques. 

Es realitzaran exercicis de cant i tècnica vocal, figures i coreografies vinculades a l'àmbit del morden jazz i tècniques interpretatives.

Sessions: per determinar. 


EL MUNTATGE. JUNY

Aquest cursos està especialment dirigit a aquells alumnes inscrits en el Curs 2017-18. L'objectiu principal d'aquest taller és donar forma al treball realitzat i preparar l'exhibició final del curs. 

Es treballaran temes com l'articulat d'escenes, la caracterització del personatge, el vestuari, l'escenografia i el atrezzo, la il·luminació i so.

Sessions: per determinar.

Data i lloc de matriculació

INTERPRETACIÓ DAVANT DE LA CÀMERA

Data de matriculació: 5, 6, 10, 11,12, 17, 18 i 19 d'abril de 17h a 20h.

Lloc de matriculació: de forma presencial al TAC els dimarts i dijous de 17h a 20h

Preus

Cursos monogràfics: 10€/curs (6€ alumnes EMCAE). Pagament en efectiu