Érase

La subterránea

04 de maig
04 de maig

04 de maig de 2024

Érase

Érase

La subterránea
La Subterránea és la companyia resident en el TAC de Catarroja durant 2022-2024 a través del projecte Graners de Creació. És a més ja una companyia coneguda pel públic assidu del TAC, gràcies a treballs com Federico, La sabata del poeta, El 10% de Urbach-Wiethe o Persona.

La Subterránea és una companyia de teatre resident a València, formada per Lucía Abellán, Ester Martínez i Lucía Sáez que borda les seues propostes des de la creació col·lectiva. Definir el seu treball és parlar d'investigació constant de noves dramatúrgies i llenguatges escènics, així com de compromís social i estètic. Els seus espectacles contemplen a parts iguals la reflexió, la poesia i l'humor.

'Érase' és un conte improbable de filles a mares, d'ànecs a àvies, de lleteres a caçadaures. Un conte que va caure darrere de la taula de nit i mai més va eixir dels budells del llop. Una història sobre nosaltres, sobre com cap relat mai inventat ha sigut capaç d'explicar-nos com hem de cuidar, ballar, treballar, riure o besar.


Dramaturgia
Ester Medrano
Lucía Sáez
Direcció
La subTerránea
Espai escènic
Los reyes del Mambo
La subTerránea
Il·luminació
Diego Sánchez
Premsa i comunicació
Laura Bellver
Vídeo i fotografía
Nacho Carrascosa
Disseny gràfic
Lucía Sáez
Producció
La subTerránea
Distribució
Xema Soriano
Intèrprets
Lucía Sáez
Ester Medrano

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: