04 de juny de 2022

Acampada

Pont Flotant

Millor espectacle de teatre dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020

Una trobada entre múltiples capacitats cognitives, sensorials i emocionals.

Un grup de persones amb capacitats físiques i intel·lectuals molt diverses arriba a un suposat paratge natural per a compartir un cap de setmana. Com afectarà aquest entorn natural a les seues capacitats? Seran capaços de conviure amb total naturalitat? Seran capaços de despertar la seua capacitat d'adaptació, de llegir el món segons altres llenguatges? I el públic? Sentirà, potser, el desig de formar part d'aquest grup d'acampadors? Fins a on poden arribar les capacitats humanes? Tindran totes les capacitats òptimes?


Creació
Pont Flotant
Intèrprets
Àlex Cantó
Carmen Golfe
Isabel Gómez
Mónica Lamberti
Itziar Manero
Jesús Muñoz
Alberto Romera
Benito Valverde
Durada
65min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.