Alicia en el país de las maravillas

Torna la màgia del Teatre negre

01 de novembre
01 de novembre

01 de novembre de 2020

Alicia en el país de las maravillas

Torna la màgia del Teatre negre

Un espectacle increïble amb el qual gaudiran tots els públics

Alicia és una xiqueta inquieta, amb ganes de viure aventures. Un dia, un conill blanc parlant, passa davant d'ella corrent i la xiqueta no pot evitar seguir-li i ficar-se en el seu cau. A partir d'aqueix moment Alicia començarà un viatge increïble ple de màgia, cançons i diversió en el qual prendrà el te amb el Barreter Boig. Jugarà a les endevinalles amb la Eruga. Ajudarà a pintar les roses del jardí. Participarà en un partit de croquet amb flamencs. Tot això si la Reina de Cors no li talla el cap.

Una revisió del conte clàssic en el qual, els personatges de carn i os s'entremesclen amb els titelles de diferents grandàries i la màgia del teatre negre, convidant-te a submergir-te en un món on la fantasia és la protagonista.

Edat recomanada: a partir de 4 anys.


Durada
60min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: