Andanzas y entremeses de Juan Rana | TAC Catarroja

14 de novembre de 2021

Andanzas y entremeses de Juan Rana

Ron Lalá

La Inquisició es reuneix per a un judici secret que pot canviar el curs de la història. L'acusat: Juan Rana, el comediant més cèlebre del Segle d'Or. El delicte: fer riure al públic de diverses generacions amb el seu humor irreverent i burlesc on tota la societat queda retratada. Les proves: una selecció d'entremesos dels més grans autors de l'època (Calderón, Moreto i Quiñones de Benavente, entre altres) que van tindre com a protagonista al genial actor. Les acusacions: blasfèmia, desacatament, irreverència, provocació, esperit crític, heretgia?Possible condemna: la foguera.

Una festa de peces breus amb música en directe, una reflexió sobre els límits de l'humor i un homenatge a una figura essencial del teatre clàssic espanyol. Després dels rotunds èxits internacionals que han suposat en els últims anys les dues coproduccions prèvies, En un lloc del Quixot i Cervantina (Premi Max Millor Espectacle Musical 2017), la Companyia Nacional de Teatre Clàssic i Ron Lalá tornen a aliar-se en aquesta nova proposta que explora la immensa comicitat dels gèneres breus del teatre auri i recupera una de les figures escèniques més singulars del panorama escènic del Segle d'Or i de tots els temps: el comediant Cosme Pérez, Juan Rana.


Creación Colectiva
Rol Lalá
Dramatúrgia
Álvaro Tato
Direcció
Yayo Cáceres

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.