Anestesiadas

Una deliciosa comèdia on les dones són les protagonistes

13 de desembre
13 de desembre

13 de desembre de 2019

Anestesiadas

Anestesiadas

Una deliciosa comèdia on les dones són les protagonistes

Una família es reuneix cada any per a commemorar l'aniversari del divorci de la mare. Mare, germana i les dues filles i fill de la primera comparteixen taula i es posen al dia mostrant i amagant esdeveniments de les seues vides, plenes de sorpreses i secrets inquietants.  

Una comèdia que ens parla del pas del temps, la dictadura de la imatge, l'obsessió per sentir-nos desitjats, els desencontres familiars, la necessitat de pertànyer a algun lloc i l'apoderament de les dones per a decidir sobre el seu cos. 


Intèrprets
Cristina García
Lola Moltó
María Juan
Arantxa González
David Nácher
Jaime Linares
Text
Sonia Alejo
Direcció
Rafa Calatayud

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.