Anthony Blake

Pensamientos confidenciales

16 de febrer
16 de febrer

16 de febrer de 2019

Anthony Blake

Anthony Blake

Pensamientos confidenciales

Anthony Blake, mestre mentalista, ha creat una obra mestra mitjançant la combinació de persones conegudes i desconegudes en un ambient únic. En el seu nou xou, Anthony Blake comparteix pensaments íntims de les ments de la seua audiència, revela històries meravellosament càlides per al cor i cada moment és increïble. El punt culminant especial és quan Blake explora mentalment el futur confidencial del públic. Pot veure a través de la foscor i portar els seus millors desitjos a la llum.Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.