• fullslide2
    Bailar Agora

09 de març de 2024

Bailar Agora

Una original combinació de comèdia, autoficció i dansa

La primera peça escènica de la ballarina Marta Alonso Tejada

Ballar Ara' és la història d'una ballarina que neix i creix en els anys 80-90 i que, avui dia, s'acosta a la quarantena. Marta Alonso es dirigeix al públic per a compartir un viatge per la seua trajectòria vital com ballarina i dona. Fent referència a l'estat actual dels seus desitjos i somnis, comprometent-se a fer-los realitat en el moment present. Un espectacle revelació a Galícia l'any 2021 i guanyador de nombrosos premis en els quals es destaca l'originalitat del seu llenguatge escènic, la interpretació i la il·luminació.

La prensa ha dit:

"Però el bonic és que tota aquesta reflexió que constitueix el moll dramàtic de la funció, i que culmina en un disbauxat i estimulant cant al mer acte de ballar -extensiu a tothom, per sobre de qualsevol pretensió artística o professional-, està plantejat amb molta modèstia, simpatia i autoparòdia."

Premi Fetén 2022: Millor espectacle de les nits del CCAI

Premis María Casares 2021: Millor Direcció

Premis María Casares 2021: Millor Actriu Principal

Premis María Casares 2021: Millor Il.luminació

MIT de Ribadavia 2021: III Premi del pùblico

FETEGA 2021 (Festival del teatro gallego): Premi al millor espectacle

Finalista en els Premis de la Crítica de Galicia 2022Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.