Bella y Bestia , El Musical

Recaudació en benefici de la asociació GUP

06 d'abril
06 d'abril

06 d'abril de 2024

Bella y Bestia , El Musical

Recaudació en benefici de la asociació GUP

La belleza està al interior

Un gran musical amb espectaculars moments vocals, musicals i de ball que aconsegueix emocionar a tots els públics. Basat en el gran musical de Disney, compte una fascinant història d'amor amb missatge universal. 

SINOPSI

Bella i Bestia, El Musical, és l'adaptació del conegut conte infantil popularitzat per Disney, amb un toc personal d'humor especialment pensat per als més petits. Amb moments vocals, musicals i de ball que aconsegueix emocionar a tots els públics.

La combinació de decorats, vestuari i personatges de conte ho converteixen en un espectacle rodó, carregat de fantasia i emoció, submergint a l'espectador en la història més romàntica mai contada.


Durada
150min.
amb descans

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: