• fullslide2
    5 imprescindibles per a amants del teatre
    Una guia teatral perquè no et perdes res dels espectacles més apetibles
Una guia teatral perquè no et perdes res dels espectacles més apetibles
5 imprescindibles per a amants del teatre

Triada molt recentment com la millor ciutat per a viure del món, segons un estudi de la comunitat de 'expats' InterNations, València destaca en l'enquesta per factors com la qualitat de vida urbana, la salut i medi ambient i el clima. Un dels factors en els quals la capital del Túria s'alça també al primer lloc del podi és la quantitat d'opcions d'oci.

I es que la ciutat de València és un paradis per als amants de la cultura i el teatre en la qual pots viure les obres de teatre més apetibles de la cartellera nacional. Les actrius i actors més reconeguts i aclamats passen anualment per la ciutat deixant-nos vesprades i nits de glòria sobre les taules.

Amants del teatre, ací teniu una guia imprescindible per a no perdre-vos cap dels espectacles més apetibles en la cartellera teatral de València.

1. SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS


José Sacristán, un dels grans de l'escena teatral, porta a l'escenari del Teatro Olympia el famós text de Miguel Delibes. Amb una fabulosa interpretació que ja ha conquistat als valencians en anteriors temporades, l'actor guanyador del Goya d'Honor aquest 2022 continua triomfant en el teatre amb una obra que torna del 21 de març al 2 d'abril per a emocionar-nos i tocar-nos el cor. Imprescindible.

2. DOS TABLAS Y UNA PASIÓN


Rafael Álvarez El Brujo aterra en el Teatre Auditori de Catarroja el pròxim 23 d'abril amb 'Dos tablas y una pasión', una representació de teatre en estat pur. Aquest mosaic literari rescatarà la lluentor d'alguns dels artistes més destacats del Segle d'Or espanyol com Cervantes, Quevedo i Fra Luís de León. Un joc teatral que convoca l'amor a través d'un espectacle passional al costat de la música en directe del violí de Javier Alejano.

3. LAS GUERRAS DE NUESTROS ANTEPASADOS

Eduardo Galán porta a València una adaptació teatral de la novel·la de Miguel Delibes amb Carmelo Gómez i Miguel Hermoso com a prótagonistes. Destaca el caràcter complex del seu protagonista, Pacífico Pérez; la seua submissió als poderosos, la seua resignació quasi franciscana davant un destí gravat en la seua memòria des del bressol amb les històries de les guerres que li comptaven. L'obra respecta l'essència original de la novel·la, convertint-la en una demostració del més pur teatre que els amants de les arts escèniques i dramatisme no es poden perdre del 18 al 30 d'abril en el Teatro Olympia.

4. EL BESO DE LA MUJER ARAÑA


En el marc narratiu d'una cel·la, dos homes amb diferents personalitats i pecats intenten escapar de la seua ombrívola realitat. Un combat interior que trau a la llum la necessitat d'estimar de l'esser humà mitjançant el viatge existencial dels nostres protagonistes; perquè, què és ser home quan no existeix la llibertat? Una obra on identificar-se i emocionar-se amb els seus personatges el 21 d'abril de 2023 en l'Auditori de Torrent. 

5. DESCARADOS


Torna a València una de les últimes comèdies teatrals d'Olympia Metropolitana i L'OM Imprebís. 'Descarados' és tota una sàtira a la societat espanyola actual. Descobreix-la del 26 d'abril al 28 de maig en el Teatre Talia de València.  Viu en directe la versió teatral del Premi Nobel de Literatura Dario Fo i Franca Rame, 'Clacson, trombette e pernacchi'. Una comèdia molt real i... MOOOLT espanyola! Dirigida per Santiago Sánchez.