09 de desembre de 2022

Campeones de la comedia

Campeones de la comedia

Amb Gloria Ramos, protagonista de la pel·lícula guanyadora d'un Goya Campeones

Després de triomfar en la pantalla gran amb el fenomen cinematogràfic Campeones, arriba als escenaris Campeones de la comedia, una desternillante comèdia protagonitzada per Gloria Ramos. Completen el repartiment Emilio Gavira, Claudia Fesser, Alec Whaite i Alberto Nieto.

Aquesta divertida obra teatral compta amb Javier Fesser i Luis Manso com a principals col·laboradors, tots dos creadors de la pel·lícula Campeones, i que ara es llancen a conquistar al públic dels teatres del nostre país.

Tota una sessió d'humor en la qual els seus dos protagonistes es ficaran en la pell de Gloria i Josete, dos personatges que es llançaran a buscar un representant per a aconseguir el seu somni de convertir-se en actors professionals. Però en la seua aventura per aconseguir el seu objectiu res eixirà com imaginaven!


Intérprets
Gloria Ramos
Jose Manuel Blanco
Claudia Fesser
Emilio Gavira
Alberto Nieto
Direcció
David Ottone
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: