• fullslide2
    Chimpún

27 de novembre de 2022

Chimpún

Chimpún

Una comèdia sobre l'art dels comiats

Després de l'èxit collit amb el seu primer muntatge, Shhhh!, un relat autobiogràfic sobre el càncer, Marián Villaescusa ens endinsa en el món del duel i de la pèrdua dels sers estimats, explicat per als més xicotets i les més xicotetes de la casa.

Chimpún és un espectacle que ens parla dels comiats, de com assumir que els sers estimats es vagen definitivament. Una divertida aventura que aposta per l'escriptura jove i valenta de la seua autora i directora Marian Villaescusa, per compartir amb el públic més xicotet una història vital per a trencar pors i gaudir de cada dia de la vida.

Però, Pot ser que, parlant d'això, es puga riure, cantar i ballar? Clar que es pot!

Chimpún és un viatge per algunes cultures del món que tracten aquest tema, en principi trist, d'unes maneres molt especials. Mèxic, Àfrica, l'Índia... Dues amigues ens conduiran pels estats d'ànim que acompanyen al duel, i aprendran que no hem de témer a la vida, ni a la fi d'ella.

Marimba està trista. No entén perquè el seu ocellet s'ha anat per sempre. A través de divertides i curioses històries, la seua amiga Lira li farà descobrir els ritus de les diferents cultures i l'ajudarà a comprendre que la vida i la mort són processos bells i naturals.


Intérprets
Irina Bargues
Andrea Jara
Direcció
Marian Villaescusa
Autor
Andrea Jara
Durada
55min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: