01 de desembre de 2019

Cómico

Cómico

Rafael Álvarez El Brujo

En aquest muntatge, El Brujo ix a l'escenari per a contar-nos anècdotes de la seua vida, dels seus últims espectacles i fins i tot de moments íntims de la seua infància i les seues experiències familiars més còmiques. Aquest espectacle busca traure el costat més jocós de cadascun, fer riure i gaudir i prendre's la vida amb una mica més d'humor. Els clàssics, els místics, l'actualitat, la política, el dia a dia, tot té cabuda en aquest espectacle que es va creant a poc a poc, a partir d'un xicotet guió i molta improvisació i que es va gestant amb els successos recents i la participació i estat anímic del públic.

En paraules d'El Brujo: Aquest espectacle és el almagre dels meus últims deu anys de teatre. Però què és el almagre? Diu Dario Fo: " Almagre és el terme que empren els pintors quan, directament sobre el mur sec, abans d'enrasar, dibuixen el projecte del fresc. Únicament el dibuix..." perquè jo també estic fent el mateix, però a l'inrevés. Una labor de destil·lat. Lleve l'amalgama de colors i el que queda és Cómico!. Una essència. Cada dia pot variar la forma exterior, en funció d'una anècdota, una notícia d'actualitat, una manera especial d'estar ací i de sentir-se el públic...però sempre és Cómico. Còmic destil·lat, còmic essencial.

Explicaré amb els riures el que significa per a mi aqueixos moments de riure, com vaig fer alguns espectacles, per a qui i perquè els vaig fer i recordaré alguns dels fragments d'aquests últims deu anys. Si abans escrivia les obres ara mostraré la bastimentada amb el qual es munten i es fan les obres. Espere compartir aqueixos moments amb un públic que sé que ja em coneix i el que espera de mi: gaudir. Cómico és el lliurament que un còmic fa de si mateix. Espere, doncs, jo també gaudir.Durada
100min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.