Como hace 3000 años

Héctor Alterio recita a León Felipe

06 de juny
06 de juny

06 de juny de 2021

Como hace 3000 años

Héctor Alterio recita a León Felipe

Héctor Alterio torna als escenaris per a donar vida a León Felipe en el 50 aniversari de la seua mort.

Aquest projecte és la culminació d'un desig personal d?Alterio per interpretar una selecció de textos que no tenen un denominador comú, no obstant això, ressalten la manifestació d'uns sentiments compartits entre l'autor i l'intèrpret, coincidències que existeixen a causa de la implicació emocional d'Héctor amb l'espectacle. L'acompanyament de José Luís Merlín en la guitarra se sosté, inevitablement, per la improvisació a partir de temes propis i la inflexió i modulació de la veu de l'actor, empra una tècnica similar a la dels guitarristes flamencs, però secundada per peces pròpies d'inconfusible arrel sud-americana.Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: