15 de maig de 2022

Concert de primavera

Concert de primavera

Universitat de València

Un emocionant concert per a donar la benvinguda a la primavera

La Orquestra Filharmònica de la Universitat, dirigida per la seua directora titular Beatriz Fernández Aucejo, ens presenta un programa del segle XIX europeu per celebrar l'arribada de la primavera.

El concert començarà amb l'obertura de l'òpera Oberon o el jurament del rei dels elfos del compositor romàntic alemany Carl Maria von Weber.

A continuació, podrem sentir El Moldava, part de l'obra La meua Pàtria que el nacionalista txec Bedrich Smetana va dedicar a descriure la bellesa del seu país; en aquest moviment en concret al curs del riu Moldava.

El programa finalitzarà amb la Simfonia núm. 2 d'Alexander Borodin; amb un so molt rus, l'obra beu de la música folklòrica i de la tradició litúrgica de la seua terra natal com a font d'inspiració.

  • Oberon (Obertura) de Carl Maria von Weber (1786-1826)
  • Vltava (El Moldava) de Bedrich Smetana (1824-1884)
  • Simfonia núm. 2 en si menor de Alexander Borodin (1833-1887)


Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.