Croma

L'Horta Teatre

06 d'octubre
06 d'octubre
  • fullslide2
    Croma

06 d'octubre de 2024

Croma

L'Horta Teatre

Premi al Millor Espectacle Infantil de les Arts Escèniques 2023 - IVC

Croma es comunica amb dibuixos i colors i així és com ens comptarà el seu viatge: de com va volar damunt d'una garsa, ballar amb els insectes i parlar amb les meduses per a trobar la seua nova casa.

Croma és una història dibuixada en directe i acolorida amb pinzells i molts poals de pintura que omplin l'escena d'imaginació, expressió plàstica i poesia. Una experiència sensorial per a embrutar-se, mesclar, esborrar, pintar i gaudir de les imatges i del joc teatral a través de la mirada divertida i innocent d'aquest tendre personatge. Croma són tots els colors, una metàfora amb la qual xicotets i majors podran redescobrir el món que els envolta.

Una oda a la imaginació i l'expressió artística plàstica i teatral des de l'estimulació estètica i lúdica de l'experiència visual i sonora dels sentits.


Intèrprets
Joana Alfonso
Pau Blanco
Autor i director
Pau Pons
Durada
60min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: