Descarados

Els creadors de 'Pels pèls' presenten

01 d'octubre
01 d'octubre

01 d'octubre de 2023

Descarados

Els creadors de 'Pels pèls' presenten

La crítica dirà: "Una comèdia amb molt d'e-mèrit"

Després de dues temporades d'èxit, arriben 12 funcions excepcionals de 'Descarados', la versió més espanyola i delirant de l'obra del Premi Nobel de Literatura Dario Fo.

Vine a riuere't amb aquesta galeria de 'Descarados' de la política, els jutges, la policia... tots al·lucinats per l'intent de segrest d'una altíssima personalitat de l'estat.

La crítica és unànime

"El públic s'ho passa en gran. Sobretot amb les picades d'ullet, els gestos i les falques de l'emèrit". Ferrán Bono. El País.

"No és fàcil construir una comèdia que aconseguisca l'entrega absoluta del públic. Santiago Sánchez ho aconseguix amb la seua experiència. El riure amb sentit crític és molt necessari en estos temps". José Vte. Peiró. Las Provincias.

I fins i tot la pròpia neta de Dario Fo va dir en veure l'obra: "El meu avi estaria encantat".

Una nova col·laboració de L'Om Imprebís i Olympia Metropolitana amb el repartiment de 'Por los pelos' que repetix al complet per a encarnar a tota aquesta col·lecció de 'Descarados' dels nostres dies.

Sinopsi

L'intent de segrest d'una alta personalitat de la societat espanyola i la confusió d'aquest amb un dels seus empleats genera tot tipus de malentesos i provoca situacions que ens fan morir de riure. Una sàtira de la nostra societat que posa al descobert els manejos de la política, els jutges, les empreses de l'Ibex 35, la policia, les clavegueres de l'Estat i... fins de la medicina! Tot amb la ironia i l'humor del gran mestre italià de la Comèdia de l'Art.


Una obra de
Dario Fo
Franca Rame
Traducció
Carla Matteini
Adaptació i direcció
Santiago Sánchez
Intèrprets
Juan Gea
Lola Moltó
Marta Chiner
Rafa Alarcón
Carles Montoliu
Carles Castillo
Víctor Lucas
Durada
105min.

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: