Desconchertantes

Impactants, desafiadors i imprevisibles

03 de gener
03 de gener

03 de gener de 2020

Desconchertantes

Desconchertantes

Impactants, desafiadors i imprevisibles

Pablo i Alejandro Turlo, de 14 i 12 anys, violí i violoncel en mà, també piano a 4 mans, ens conviden en el seu espectacle Desconchertantes a un recorregut per una selecció de peces musicals de tots els temps, oferint una nova i personal mirada tant des de l'arranjament musical com per l'entretinguda i creativa posada en escena. 

Amb una formació fonamentalment clàssica, en aquest cas els Violincheli Brothers s'alternen amb altres estils i gèneres enriquint tot el repertori que inclou gèneres populars, des de Bach, Vivaldi o Mozart fins a Django Reinhardt, Paco de Lucía o Queen, incloent a més algunes composicions pròpies del duo on s'aprecia el versàtil i imaginatiu talent d?estos joves artistes.


Intèrprets
Violoncheli Brothers

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.