Desmontando a Séneca

Teatre Nacional

14 de març
14 de març

14 de març de 2021

Desmontando a Séneca

Desmontando a Séneca

Teatre Nacional

Una divertida comèdia protagonitzada per JORGE JAVIER VÁZQUEZ

Jorge Javier ha rebut la trucada d'un jove director que vol oferir-li un paper dramàtic, segons ell "una oferta que no podrà rebutjar": interpretar al mateix Sèneca en una obra de gran format i tremendament contemporània amb la qual recorreran els escenaris de tot el món. Després de la sorpresa inicial que li tinguen en consideració per a un paper tan allunyat de la seua realitat "física-mental", Jorge Javier comença a llegir el llibret. L'argument de l'obra (que és una comèdia), gira al voltant de les morts de Sèneca. Jorge anirà desmuntant, no sols l'argument i les idees de direcció del "modern" director sinó, i sobretot, desmuntant l'argumentació de Sèneca i els valors pregonats pel filòsof... Què és la vida?, Què fem ací?, Tenim dret a morir, a triar la nostra mort? Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.