12 d'octubre de 2023

Dinosaurios y Princesas

Dinosaurios y Princesas

Un espectacle musical dins d'un videojoc

Un espectacle, una aventura musical, un videojoc.

Una aventura musical interactiva amb cançons, coreografies, projeccions en 3D i uns dinosaures molt "reals" que deixaran sense parla al públic.

Un xiquet d'11 anys i el seu pare han de rescatar al seu triceratops bebé, que ha sigut raptat per uns personatges malvats escapats d'un videojoc. Per a això s'enfrontaran a dinosaures de més de 4 metres, lluitaran contra un indi, desafiaran als malvats que volen dominar el món, seran ajudats per una princesa bailonga? i tot això a l'entorn d'un videojoc.

Exploradors, dinosaures, indis, princeses i altres éssers fantàstics, ajudaran a aquest xicotet somiador, al costat del públic, a salvar al seu més preuat company.

Preparats per a viure aquesta aventura? Què comence el joc Dinosaures i Princeses!


L'espectacle conté alguns números en els quals s'utilitza llums estroboscòpiques que poden accentuar i ser un risc per als usuaris que patisquen d'atacs epilèptics.

Autor
Rafa Alarcón
Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Música original
Víctor Lucas
Intèrprets
Rafa Alarcón Lezcano
Rafa Alarcón
Marian Villaescusa
Pau Vercher

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: