Divinas palabras

Centro dramático nacional

29 de novembre
29 de novembre

29 de novembre de 2020

Divinas palabras

Divinas palabras

Centro dramático nacional

Una de les obres més universals de la nostra història literària 

Divines paraules és l'exponent més modern, l'engranatge més perfecte i el zenit en el qual el teatre espanyol aconsegueix el seu màxim nivell, hui dia encara no superat. El tràgic, el dramàtic, el còmic i el grotesc es conjuminen en aquesta tragicomèdia. On és evident la influència de Goya i les seues Pintures negres, dels Disbarats, dels horrors de la guerra. I també evident la influència de Solana, Dalí i de tot un corrent espanyol que arriba fins als nostres dies ?amb *Buñuel al capdavant? en una autèntica simfonia de colors, sons i sentiments.

Aquesta inigualable obra de la literatura espanyola està habitada amb imatges ancestrals de mort, fanatisme, ingenuïtat, barbarisme, cobdícia, avarícia i luxúria. Però, sobretot, d'aqueixa enorme font essencial, sempre reprimida, sempre oculta, sempre condemnada i tantes vegades prohibida: la sexualitat en llibertat.


Text
Ramón María del Valle-Inclán
Direcció
José Carlos Plaza
Intèrprets
Javier Bermejo
Intèrprets
Alberto Berzal
María Heredia
Chema León
Carlos Martínez-Abarca
Montse Peidro
Olga Rodríguez
José Luis Santar
Consuelo Trujillo
Jorge Torres
Rocio Vidal

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.