03 de febrer de 2018

Dómisol Sisters

Dómisol Sisters

Take that swing!

En el seu nou espectacle, Dómisol Sisters recrea l'evolució d'un quartet vocal a través de les diferents dècades del segle passat.

Després de la trobada casual de quatre xiques, el grup creix a poc a poc fins a formar una gran banda. Junts recorren la gran Era del Swing, des del xarleston dels bojos anys 20 fins als moderns ritmes dels 50. Dómisol Sisters ofereix un concert divertit i dinàmic, fora de l'habitual. Amb la seua música i la seua gran posada en escena, aquesta banda aconsegueix contagiar la seua energia i fer retrocedir al públic en el temps.


Intèrprets
Elena Almendros
Mélanie Lapalus
Carla Saz
Mireia Serrano

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: