Dumbo, El Musical

Dumbo vola fins La Vall d'Uixó

22 d'abril
22 d'abril
  • fullslide2
    Dumbo, El Musical

22 d'abril de 2023

Dumbo, El Musical

Dumbo vola fins La Vall d'Uixó
Premi a Millor Espectacle Familiar en la 30ª Edició dels Premis de Rojas
Premi Nacional a Millor Musical Familiar Broadwayworld 2020

Vine en família al teatre i acompanya a Dumbo i a tots els seus amics en aquesta divertida aventura amb una espectacular i acolorida posada en escena, veus en directe i increïbles efectes visuals. L'espectacle familiar amb les millors crítiques d'aquesta temporada! Un musical per a totes les edats que no sols parla de la inclusió, sinó que toca temes com l'assetjament que sofreixen els que són diferents.

El Teatre i la Música, com a via d'educació contra el bullying i per a la inclusió social. Tot això i més és Dumbo, El musical, un acolorit espectacle que compta amb actors amb i sense discapacitat i que està replet de divertides cançons que serveixen de context perquè xicotets i majors gaudeixen junts mentre aprenen la importància de respectar als que són diferents.Dramaturgia i direcció
Jesús Sanz-Sebastián
Direcció Musical
Julio Vaquero
Durada
70min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: