El coronel no tiene quien le escriba | TAC Catarroja

25 d'abril de 2021

El coronel no tiene quien le escriba

Con Imanol Arias y Ana Villa

Basada en la novel·la de Gabriel García Márquez

El vell coronel i la seua dona viuen en la misèria, esperant la carta del govern en la qual li comuniquen la concessió de la pensió promesa pels seus serveis durant la guerra.

Però eixa carta mai arriba i mentrestant la vella parella malviu en la pobresa alimentant a un gall de baralla, que és la seua única esperança de supervivència. A mesura que avança el temps i la carta segueix sense arribar, hauran d'enfrontar-se a un dilema: alimentar al gall o alimentar-se ells. La cobdícia del poble, la usura dels suposats amics, la fatalitat i estupidesa de la guerra, es mesclen amb la soledat del vell coronel vençut per la vida però al qual encara li queden dos tresors: l'amor de la seua dona i la dignitat.

La tragèdia del vell coronel és el reflex de la injustícia en el món. La seua capacitat de resistència davant les adversitats que li presenta el destí és infinita, guiat per una rebel·lia tan sòlida com la seua esperança i la seua fe en l'ésser humà.


Direcció
Carlos Saura
Adaptació
Natalio Grueso
Intèrprets
Imanol Arias
Ana Villa
Jorge Basanta
Fran Calvo
Marta Molina
Durada
95min.

Preus

Pati de butaques 20€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: