El desguace de las musas

On l'anomenat gènere frívol es converteix en tràgic

14 de desembre
14 de desembre

14 de desembre de 2019

El desguace de las musas

El desguace de las musas

On l'anomenat gènere frívol es converteix en tràgic

Amb Gabino Diego, La Zaranda, Premi Nacional de Teatre, creua els seus quaranta anys d'història assetjant una visió poètica de la realitat en El desguace de las musas, amb l'objectiu de descobrir com va començar el teatre a perdre el seu esperit creatiu i va passar a convertir-se en mer negoci.

Des dels seus inicis La Zaranda ha aconseguit tindre un llenguatge propi que beu de la font del teatre contemporani, però també de la cultura popular andalusa. Un dels seus temes recurrents és la mort el teatre en particular, i la cultura en general en les societats capitalistes. Este espectacle suposa una crua cridada d'atenció sobre aquest tema, construït en clau de cabaret i teatre de varietats, però al més pur estil zarandià.


Intèrprets
Gabino Diego
Inma Barrionuevo
Francisco Sánchez
Gaspar Campuzano
Enrique Bustos
Mª Ángeles Pérez-Muñoz
Text
Eusebio Calonge
Direcció
Paco de la Zaranda

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: