El fill que vull tindre

Catarroja Ciutat Educadora

26 d'abril
26 d'abril

26 d'abril de 2019

El fill que vull tindre

El fill que vull tindre

Catarroja Ciutat Educadora

El fill que vull tindre és una proposta amb autocrítica, humor, tendresa i ironia, que parla sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres manques o les nostres expectatives. De l'esforç que hem de fer per a comprendre els fills i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.

 

Amb tres generacions en escena, El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per a explicar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, a voltes, comunicar-nos.

 

Quin fill volia tenir el meu pare? Quin fill voldria tenir jo? Quin avi voldria que fóra jo per al seu fill? Quin pare haguera volgut tenir el meu fill?


El muntatge es nodreix d'un taller escènic intergeneracional previ, impartit per membres d'El Pont Flotant, dirigit a xiquets i adults entre 10 i 12 anys i de 40 fins a 85 anys, amb o sense experiència prèvia en arts escèniques.

En aquest taller tres generacions comparteixen un espai de creació col·lectiva i expressen la seua visió sobre aquest tema.


Coneguts i desconeguts d'edats diferents s'uniran per a divertir-se i formar per uns dies una autèntica companyia teatral.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: