El insólito caso de Martín Piche

La comèdia que ha arrasat a França

25 de maig
25 de maig

25 de maig de 2019

El insólito caso de Martín Piche

El insólito caso de Martín Piche

La comèdia que ha arrasat a França

Martin Piche pateix un estrany mal i decideix visitar a un famós psiquiatre per a intentar solucionar-ho. La seua dolència no és una altra que la seua absoluta falta d'interès pel món que li envolta, tot li avorreix. Per a tractar de resoldre l'enigma d'aquesta singular malaltia, l'especialista haurà d'utilitzar la seua sagacitat i imaginació en una sessió on les situacions còmiques se succeeixen. L'insòlit cas de Martin Piche portarà al desconcertat psiquiatre a realitzar un sorprenent i inesperat tractament que cap dels dos oblidarà.


Intèrprets
Juan Gea
Dani Muriel
Direcció
Juan Carlos Rubio
Text
Jacques Mougenot

Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: