EL MEU MONYO I JO, història d'un elf

Teatre per a la Infància i la Joventut

22 de maig
22 de maig

22 de maig de 2021

EL MEU MONYO I JO, història d'un elf

EL MEU MONYO I JO, història d'un elf

Teatre per a la Infància i la Joventut

Una història d'amistat i tolerància amb música en directe 

Pepe és un elf que ha nascut "diferent" perquè el seu pèl és arrissat, a diferència de la resta d'elfos. Al costat d'uns músics molt especials, decideix emprendre un camí vital que li farà conéixer multitut de personatges que li ensenyaran els valors més importants i a complir el seu somni: ser perruquer!

Cançons originals juntament amb música i veus en directe faran que aquesta divertida història alce a tots de la butaca. Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.