26 de desembre de 2020

El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada

Nacho Diago

En 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida d'Harry Houdini. alguna cosa que ell va tractar d'ocultar i que acaba d'aparéixer escrit en un diari amagat en una dels caixes de màgia que usava en els seus espectacles després de ser adquirida en una subhasta. El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada.

Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no sols com a mag i per les seues grans fuites sinó per la seua lluita contra tots els timadores i estafadors que a principis del segle xx asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb el paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d'ells...a tots...menys un.

L'espectacle reunirà diferents llenguatges: teatral, audiovisual, videomapping, marionetes, màgia. Buscant la relació entre teatre i màgia i amb la intenció de fer un salt del xicotet format al mitjà-gran format. Amb una escenografia funcional i que ens guie al propòsit final de l'espectacle: que a través del "misteri" descobrim el plaer d'investigar amb la "curiositat" com a motor i amb una historía real com a base.


Durada
70min.

Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: