08 d'octubre de 2022

El pla

La comèdia revelació dels últims anys

Més de 100.000 espectadors en tot el món

El plan és la història de la trobada de tres amics, tres col·legues de miseria, tres éssers del carrer que no pareixen personatges de ficción: vostès veuen a diari a persones com Ramón, Ximo i Andrade en el bar del costat de casa, a l´ascensor o en l´autobús. Son éssers comuns amb els quals ningú repararía, precisamente perquè estem farts de veure´ls. Un dia qualsevol, a les 9 del matí, aquests tres homes queden per a executar un pla. No obstant això, una sèrie de contratemps els impediran eixir de casa, fins que a poc a poc comencen a veure's embolicats en una sèrie d'incòmodes discussions que aniran derrocant els seus murs i arrancaran les seues màscares, canviant per sempre la seua llarga amistat.

El plan sorprèn no sols per la seua història, sino també per la forma honesta i directa en que Ignasi Vidal ha sabut explicar-la. Els personatges de el plan podrien semblar trets d'una pel·lícula de Woody Allen; però els diàlegs (trepidants i enginyosos) recorden més a Tarantino. Entre els tres amics volen els punyals, i els dobles sentits estan a l'ordre del dia. Però, sobretot, el que sorprén de la funció és la seua perfecció formal, sembla, que no ocorre gens important; però tot avança imparable cap al final... i quan assistim perplexos i esglaiats a aqueix final, ens adonem que res del que ens han comptat ha sigut casual. El plan és, sobretot, una reflexió profunda sobre l'amistat.


QUÈ HA DIT LA PREMSA

"Un text brillant que ens té en suspens amb una tensió que arriba fins al fogot. Diàlegs àgils i esmolats amb un humor punyent i canalla". Javier Villán - EL MUNDO.

"En 'El Plan', els tres amics pateixen, sí, encara que això no impedeix que el públic s'ho passe pipa. Com més perduts estan els primers, més riu el segon. Però això no és només una comèdia: després dels gags de cerveses i banyes, hi ha una ombra". Clara Morales - EL PAÍS.

"'El plan' sorprén no sols per la seua història, sinó també per la forma honesta, directa i plena d'humor amb què Ignasi Vidal ha sabut explicar-la. 'El Pla' és, per damunt de tot, una reflexió profunda sobre l'amistat". Julio Bravo - MADRID ÉS TEATRE.Autor i director
Ignasi Vidal
Asistent direcció
Rebeca Valls
Intèrprets
Jordi Ballester
Diego Braguinsky
Ángel Figols
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre 10€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: