• fullslide2
    El Rock&Roll també és cosa de xiquets... i de pares

29 d'octubre de 2023

El Rock&Roll també és cosa de xiquets... i de pares

L'espectacle didàctic més rocanrolero i marchoso a Espanya

Els inicis del Rock&Roll comptat i cantat per als més xicotets

Un xou didàctic en el qual s'explica a xiquets i pares el naixement, origen, i posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història. Presenten disc en el qual la veu en off en castellà és de Jose Manuel Casañ i en valencià la de Carolina Ferre. La portada del disc està dissenyada per Paco Roca, historietista valencià i guanyador d'un Goya. Una forma diferent d'aprendre com va nàixer la música que va canviar el Planeta.Preus

Pati de butaques 10€
Amfiteatre 5€
Amfiteatre alt 3€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: