El show de Álex Clavero

El monologuista més de moda arriba al TAC

25 d'octubre
25 d'octubre

25 d'octubre de 2020

El show de Álex Clavero

El show de Álex Clavero

El monologuista més de moda arriba al TAC

Alex Clavero ha girat per multitud d?escenaris de tot el territori nacional. En 2006 va començar a formar part de l'elenc de nous còmics del programa 'Central de Còmics' de Paramount Comedy on ha gravat huit monòlegs, un '10Cómicos10' i dos especials amb 'Humor de Protecció Oficial' a més de ser el 'Còmic del Mes' al juny de 2013. També és guionista i col·laborador en el programa 'El Formiguer', ha sigut finalista de 'El Club de la Comèdia' i és col·laborador en la ràdio, ´El millor que et pot passar´ en Melodia FM. Ha gravat 3 monòlegs per a ´Sopa d'Oques Instant´ de FDF i un monòleg per a ´Sopa d'Oques´ de CuatroTV.

No té molt clar que farà en el futur, però sí que sap que no li agradaria perdre mai l'habilitat per a fer riure.Preus

Pati de butaques 18€
Amfiteatre 15€
Amfiteatre alt 5€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Menors de 14 anys i jubilats
20% dte. Estudiants
10% dte. Carnet Jove

GRUPS:
10% dte. Grups entre 11 i 20 persones
20% dte. Grups a partir de 20 persones

+info i reserves de grups: 96 353 61 13.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.
Altres propostes del Teatre Auditori Catarroja: